09/22/2018 Elkészült a Harley Quinn vs. The Joker forgatókönyve Posted under: Hírek

A Suicide Squad 2 után egy újabb Margot-film forgatókönyve készült el. Bár az Öngyilkos osztag értékeléseit még Harley Quinn kalapácsával sem igazán lehetett volna lejjebb verni, a film mégis hatalmas anyagi sikernek bizonyult, és a Margot Robbie által megformált főszereplő is azonnal mindenki új kedvenc képregényhőse lett. Utóbbi fényében pedig nem csoda, hogy a Warner mindent ki akar sajtolni belőle: jelenleg nem kevesebb, mint négy különböző alkotást terveznek vele. A Birds of Prey és a Suicide Squad 2 mellett ott van a Harley Quinn vs. The Joker, ami kettejük bonyolult kapcsolatáról szólna.

Azt leszámítva, hogy ebben ismét Jared Leto alakítaná a bűn bohóchercegét, Margot Robbie pedig Harley Quinnt és hogy az Őrült, dilis, szerelem két alkotója, Glenn Ficara és John Requa rendezné, eddig semmit nem tudtunk róla sőt, sokáig az is kétséges volt, hogy lesz-e a filmből valami. Egy, a Metronak adott interjúban viszont azt nyilatkozták, hogy befejezték a forgatókönyvet, így jó okunk van azt hinni, hogy láthatjuk majd, milyen a kémia Leto és Robbie között.

Remek lett. Az egész onnan indul, hogy Harley elrabolja Dr. Philt. Akit remélhetőleg maga Dr. Phil fog alakítani. Mindezt azért, mert a Jokerrel való kapcsolatuk nem alakul épp a legjobban… Úgy jellemezném a forgatókönyvet, hogy, hm, pár éve mi írtuk a Tapló télapó szkriptjét, és most annak érzését-érzékenységét kombináltuk a Rólunk szóléval.

– nyilatkozta Ficarra.

A kettő kombinációja elsőre talán idegennek hathat, de ebben az esetben mégis működhet. Elvégre az Emmy-díjas Rólunk szól híres arról, hogy egyik érzelmi mélyütést viszi be a másik után; talán a Harley Quinn vs. The Joker is képes lesz elérni, hogy törődjünk a karakterekkel, érdekeljen minket a sorsuk. A Tapló télapó fő humorforrása pedig az volt, hogy a (fő)szereplői többségében vállalhatatlanul viselkedtek, ami ebben a filmben sem elképzelhetetlen.

Ennél is nagyobb kérdés viszont, hogy mikor láthatjuk majd a filmet? Jövő év elején elvileg már forog a Birds Of Prey, az Öngyilkos osztag folytatását is tető alá kellene hozni valamikor, illetve ott a Joaquin Phoenix-szel készülő Joker-film, amit a stúdió valószínűleg nem szeretne időben túl közel bemutatni a Harley Quinn vs. The Jokerhez, így van egy olyan érzésünk, hogy 2020 előtt nem röpködnek majd a bohócos szív-emojik a vásznon…

FORRÁS: HU.IGN.COM

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.