03/22/2018 Házat vett Ausztráliában Posted under: Hírek

Margot és férje, Tom visszaköltöznek Ausztráliába, ahol új házatt is vettek. Az új ház a Byron Bay településben található amely egy tengerparti város Ausztrália Új-Dél-Wales-i tartományában.

A kortárs dizájnal kialakitott ház egy faház hangulatát adja vissza. A 3,9 millió dollárért értékesített tengerparti két emeletes ház három hálószobával és egy nagy fürdőszobával rendelkezik, valamint nagy garázzsal amelyben kettő autó fér el.  A ház fehér szinű falakkal és bútorokkal rendelkezik.  A konyha felújításra került, és minőségi rozsdamentes acél készülékekkel bővült. Mindhárom hálószoba az emeleten van, boltíves mennyezetekkel és gerendákkal diszitve. Van egy nagy terasz, amelyet növényzet vesz körül. Ez a tulajdonság egyedülálló. Phil McMaster és Steve Duchen építész tervei szerint a birtok célja a természet megőrzése és a kreatív művészet előmozdítása. A házat körülvevő lombos zöld növények privát helyszínt biztositanak Margot és férje Tom számára, akik 2016 decemberében a Byron-öbölben tartották meg eksüvőjüket.  A házszerkezet újrahasznosított és megújított faanyagot tartalmaz.

Az otthonuk nem messze van Margot anyjától és testvérétől, akik az Aranyparton élnek. Nőnaptól kezdve, Margotunk vissza akart térni Ausztráliába, hogy családot alapitson. Annak ellenére, hogy a közelmúltban vette meg a Los Angeles-i ingatlanát – 3,5 millió dolláros öt hálószobás lakást a Hancock Parkban. Úgy tűnik, hogy a színésznő otthon gyökerezne le. 2016-ban Margot elmondta Carrie Bickmore-nak a The Project showban, hogy visszatér majd Ausztráliába, amint készen áll a letelepedésre.

“Margot szeretne gyereket, és tudják majd, hogy hol szeretnék”- mondta anyja, Sarie egy interjúban.
“Itt lesznek” – felelte Margot határozottan.
“Visszajössz, ugye?”- Kérdezte Sarie.
“Igen, a gyerekek Ausztráliában nőnek majd fel.” – mondta Margot.

Az ingatlan egyedülálló építészeti szempontból, de látványos és modern lehet, néhány felújítással és bővítéssel, amelyet Margot és férje Tom terveznek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.