03/18/2018 Margot és több híresség közös üzenete Posted under: Hírek, Kezdeményezés és Kampány, Videók

Margot Robbie és számtalan más híresség egyesült, hogy egy fontos üzenetet tudassonak a zaklatásról és az öngyilkosságról. Ez az üzenet egyben egy kezdeményezés is, hogy ne történjen több olyan eset, mint amilyen ausztrál lánnyal, Dollyval történt. Dolly 14 évesen lett öngyilkos, mert zaklatták őt az interneten. A lány tragikus történetét apja osztotta meg a Facebookon: a mindig mosolygós, fiatal lány januárban döntött úgy, hogy nem akar tovább élni, mert már nem bírta elvilselni az online bántalmazást. Pontosan nem tudni, hogy mivel zaklatták a tinédzsert. Amy Dolly Everett temetésére az édesapa a lányát zaklatókat is meghívta, hogy szembesüljenek tettükkel.

„Ha valamilyen véletlen folytán azok az emberek is látják ezt a posztot, akik úgy gondolták ez vicces, és felsőbbrendűnek érezték magukat a szüntelen zaklatástól és megfélemlítéstől, jöjjenek el a szertartásra, és legyenek tanúi a teljes összeomlásnak, amit okoztak” – írta az apa.

A család most alapítványt szeretne létrehozni lányuk emlékére, hogy felhívják a figyelmet a bullying, a szorongás, a depresszió és a tinédzser kori öngyilkosság problémájára.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, akkor is bátran hívd őket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.