06/04/2018 Új Elle US fotók, Demi Lovato posztja Posted under: Fotósorozat, Képek, Személyes képek

Négy napja köszöntött be “hivatalosan” a nyár, erre való tekintettel a Vk.com-on jelen lévő Daily Margot Robbie megajándékozott minket hat darab csodás, vadonatúj képpel, ami az Elle US magazinnak készölt Alex Lubomirski által. Egyébként ezekből a képekből van a mostani design is, úgyhogy a korábban kiszivárgott tagokat egy kis görgetéssel megtekinthetitek. A mostani képek ugyanott készültek, egy tengerpart közepén, Margot pedig ugyanazt a ruhát viseli rajta.

006~54.jpg 004~65.jpg 001~98.jpg 003~71.jpg

És most egy kis érdekesség, a napokban hirdetett meg egy kérdezz-feleleket Demi Lovato énekesnő a Twitteren, egy Kennedy Duvernay nevű felhasználó pedig azt kérdezte tőle, ki a girl crush-a (azt gondolja, hogy gyönyörű vagy dögös, de nem szexuálisan) és ő azt válaszolta, hogy Margot Robbie és Dua Lipa. Egyébként már korábban készítettek is közös fotót, ennek itt a linkje.

Egyébként én úgy döntöttem, nem írom ki külön bejegyzésben vagy belefoglalva valamelyikbe a magazinos megjelenéseit, kivéve ha nem látott fotók vannak benne vagy készült hozzá fotósorozat, mert szerintem teljesen felesleges, hisz csak a Terminalról van szó, ugyanazok a fotók vannak benne és a cikket sajnos nem tudom így lefordítani. Illetve a Dress Like Margoton láttam először azt, hogy kedvencünk még mindig Kaliforniában kapcsolódik ki barátaival, május 28-án és 29-én, de mivel eléggé pici lenne a kép, ha levágnám róla a stílus információt, megvárom, még kijön eredeti méretében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.